Første runde af UEFA Cup-semifinalen, en kamp af stor interesse for fansene, blev indledt med Roma med hjemmebanefordel mod gæsterne fra Leverkusen, og kampen var fuld af spænding, da begge hold var lige stærke. I sidste ende sparkede Tammy Abraham og Leonardo Bovo et mål for Roma gennem perfekt koordination til at vinde kampen 1-0.

Kampen startede med et voldsomt angreb fra begge hold. Leverkusen var på trods af deres udebanestatus slet ikke påvirket, og spillerne var på deres bedste til udfordringen. Begge sider af forsvaret var meget solide og gav ikke modstanderen nogen chance for at bryde igennem, og der blev ikke scoret mål på banen før slutningen af første halvleg.

Da anden halvleg startede, i det 62. minut, fik Romas Tammy Abraham en chance for at skyde inde i feltet, men desværre lykkedes det modstanderens målmand at parere den. Fansene på banen jublede og råbte og gav udtryk for deres glæde over målet.

Som kampen skred frem var Leverkusen desperat efter at komme tilbage i kampen, men forsvaret stod solidt, og Romaspillerne var fulde af energi og selvtillid, påvirket af målet. Leverkusen formåede ikke at score et mål indtil fløjten lød, og tabte desværre kampen.

Når man ser tilbage på hele kampen, spillede Tammy Abraham og Leonardo Bovo, der bar brede fodboldstøvler herre, ganske godt og var kampens målscorere, da de var i stand til at udnytte deres chancer på banen og vinde for deres hold. Vi håber også, at de vil have flere spændende præstationer i de kommende kampe og kæmpe for holdets ære.