En snæver sejr i straffesparkskonkurrence! Polen kvalificerede sig snævert til Europa Cup-slutrunden

Det var en spændende kamp.I slutspillet i Europa Cuppen endte det polske fodboldhold for mænd og det walisiske fodboldhold uafgjort efter 120 minutters hård kamp. Til sidst besejrede Polen Wales 5-4 i en brutal straffesparkskonkurrence. , kæmpede for at få den sidste billet til Europa Cup-slutrunden. Det er også femte gang i træk i det polske holds historie, at de har kvalificeret sig til Europa Cup-slutrunden.

Som et traditionelt stærkt hold i Europa var Polens præstationer i gruppespillet i denne Europa Cup-kvalifikation utilfredsstillende, og faldt endda bagud i gruppespillet Albanien og Tjekkiet. I sidste ende stolede man kun på tredjepladsen i gruppen. og UEFA Nations League. Rangeringen giver dig mulighed for at deltage i slutspillet. For at gå videre til finalen skal de stadig vinde to kampe i træk i slutspillet.

Polens præstation i slutspillet er værd at nævne.I sidste runde af opgøret med Estland besejrede Polen Estland 5-1 og gik let videre til denne runde Modstanderen i denne runde, Wales, besejrede også Finland 4-1 i forrige runde. Polen ligger på 30. og Wales 29. plads på FIFA’s seneste verdensrangliste. De to hold mødtes for første gang i Europa Cup-kvalifikationen.

I de ordinære 90 minutter af kampen skabte ingen af ​​parterne mange truende offensive muligheder. Boldbesiddelsesraten var stort set den samme. Selvom Polen havde 9 skud i kampen, havde det 0 skud på mål. Wales tog 8 skud, hvoraf 4 var på mål, men formåede heller ikke at score. Begge sider fik 1 hjørnesparksmulighed hver, men formåede ikke at gribe den. Kampen blev trukket ind i en 30-minutters overtidskamp.

Da de gik ind i overtiden, formåede de to hold stadig ikke at banke på hinandens dør, og den 120-minutters hårde kamp endte til sidst uafgjort 0-0. Vinderen kan kun afgøres gennem en brutal straffesparkskonkurrence.

I sidste ende modstod Polen presset og omsatte deres første fem straffe, mens Wales missede det sidste. Til sidst besejrede Polen Wales med en straffesparkskonkurrence på 5-4 og fik den sidste billet til Europa Cup-slutrunden.

Siden 2008 har Polen nået Europa Cup-slutrunden fem gange i træk, hvilket har sat en ny rekord i holdhistorien. For et europæisk hold på andenpladsen er sådan en rekord virkelig fantastisk.