Det var en festdag for Real Madrid den 7. maj, da de vandt Copa del Rey-finalen med 2-1 over Osasuna efter ni år, og 22-årige Rodrigo scorede to gange for Real Madrid. Det var 20. gang i holdets historie og 2. gang siden Carlo Ancelotti stod i spidsen for Real Madrid, at holdet vandt Copa del Rey.

Lad os opsummere denne spændende kamp. Real Madrid tog føringen på mindre end to minutter, Rodrigo på midten modtog bolden fra Vinicius fra feltet og skød i nettet, Real Madrid 1-0 Osasuna. I det 24. minut spillede de tre Real Madrid-angribere en perfekt kamp, Vinicius krydsede bolden fra venstre, Rodrigo sendte en god aflevering med hælen, Benzema skubbede bolden, men desværre kastede målmand Herrera sig over den. Real Madrid sluttede første halvleg med en føring på et mål. I anden halvleg scorede Osasunas Toro et mål i det 58. minut for at udligne, og derefter modtog Rodrigo bolden i feltet i det 69. minut for at bryde igennem igen, Real Madrid 2-1 Osasuna, og herefter blev der ikke scoret flere mål fra begge sider.

Sidste gang Real Madrid vandt Copa del Rey var i sæsonen 13/14, hvor de også slog Barcelona 2-1. Efter en kort fejring skal Real Madrid om tre dage være vært for Manchester City i Champions League-semifinalen i første kamp om tre dage. Jeg tror, at Real Madrid kan fortsætte deres form og vinde titlen, så lad os tage vores Nike Mercurial Fodboldstøvler på og heppe på dem for at fejre det!