You are currently viewing Nubel vil have Bayern til at holde ham i hovedet

Nubel vil have Bayern til at holde ham i hovedet

Bayern har altid ønsket at forny kontrakten med Nubel, men Nubel ser ud til at være uvillig til fortsat at bære Adidas Ace 17.1 FG Fodboldstøvler. Han håber først at vende tilbage til Bayern og afslutte fornyelsesarbejdet, når Bayern kan garantere hovedpositionen.

Nubels kontrakt med Bayern udløber næste sommer. På nuværende tidspunkt har mange Premier League-klubber til hensigt at fritage Nubel fra at skrive under næste sommer. Monaco håber også at beholde den tyske målmand permanent. Det er blevet rapporteret, at Bayern er meget håbefuldt om at få et andet forhold til Nobel. Kontrakten blev fornyet for to år, men Nubel var ikke enig.

Det forlyder, at Nubel, der er iført en fodboldstøvler uden snørebånd, ikke forlader Monaco foreløbig. Hvis han vil tilbage til Bayern, skal Bayern garantere hovedpositionen, ellers kan han vælge at lade holdet stå fri næste sommer, ligesom han lod Schalke fri. Ligesom Bayern, for der mangler ikke købere til den fremragende tyske målmand på transfermarkedet.

Skriv et svar