You are currently viewing Manchester United overvejer at lade Ronaldo gå i januar

Manchester United overvejer at lade Ronaldo gå i januar

Manchester United overvejer at lade Ronaldo gå i januar

Manchester United meddelte, at Cristiano Ronaldo, der var iført en nike hypervenom fodboldstøvler børn, var suspenderet i én kamp og ikke kunne deltage i kampen mod Chelsea. Derudover kan Ronaldo ikke følge holdet for at deltage i træningen de næste 3 dage. Ten Hag havde sagt til Cristiano Ronaldo at spille, men Cristiano Ronaldo afviste trænerens ordre og forlod banen direkte.

Ten Hags afstraffelse af Ronaldo vandt støtte fra Manchester Uniteds øverste ledelse. Det aktuelle problem påvirker Ronaldo selv mere end Manchester United. Manchester United spillede godt uden ham, og Ronaldo skal forberede sig til VM.

Det er også fuldt ud muligt, at Ronaldo ikke kan spille i black friday fodboldstøvler inden VM i Qatar. Manchester United har udtalt, at hvis Mendes ikke kan finde et hjem til Ronaldo, så er Manchester United villige til at opsige kontrakten med Ronaldo i januar og lade ham frit forlade holdet.

Ovenstående er rapporten om “Manchester United overvejer at lade Ronaldo gå i januar” på denne side. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte redaktøren.

Skriv et svar