You are currently viewing Ferran Torres scorer to gange, da Spanien vinder

Ferran Torres scorer to gange, da Spanien vinder

I første runde af Qatar World Cup gruppe E spillede Spanien mod Costa Rica. Den kinesiske dommer fungerede som den fjerde dommer, og Shi Xiang fungerede som assisterende dommer. Med dommer Hassans fløjt startede kampen. I det 10. minut valgte Garvey, der var iført en Fodboldstøvler messi, en aflevering fra midten. Olmo førte bolden og scorede et mål. Spanien gik videre med 1 mål, og Spanien førte Costa Rica 1-0.

I det 21. minut fejede Alba midten med venstre fod, Asensio skubbede frem og scorede nær straffesparkspletten, og Spanien førte Costa Rica 2-0. I det 30. minut brød Alba ind i straffesparksfeltet for at lave et point, Ferran Torres lavede et straffespark, og Spanien førte Costa Rica 3-0. I det 53. minut gik Garvey direkte, Ferran Torres smed forsvaret af sig i straffesparksfeltet og scorede et kraftfuldt skud. Spanien fører Costa Rica 4-0. I det 68. minut blev Asensio skiftet ind, og Nico Williams kom fra bænken.

I det 74. minut lavede Morata, der var iført en Adidas Ace 17.1 FG Fodboldstøvler, et indlæg fra venstre, og Garvey scorede med det yderste vrist på højre fod, Spanien 5-0 Costa Rica. I det 89. minut lavede Williams et indlæg fra højre, Navas reddede med nød og næppe bolden, Soler scorede et supplerende skud, Spanien 6-0 Costa Rica. I det 93. minut gav Morata et bidrag fra bænken og scorede med venstre fod, Spanien 7-0 Costa Rica. I slutningen af ​​kampen slog Spanien Costa Rica 7-0 med mål fra Asensio, Ferran Torres, Morata og andre.

Skriv et svar