You are currently viewing Cancelo er villig til at blive hos Manchester City

Cancelo er villig til at blive hos Manchester City

La Liga-holdet Real Madrid har til hensigt at introducere Cancelo, som er iført en Adidas Ace 17.1 FG Fodboldstøvler. Spilleren kan være bagspiller til venstre og højre. Real Madrid håber, at Cancelo bliver Carvajals afløser. For nylig brød Cancelo transferrygterne.

Cancelo udtalte dog for nylig, at han ikke overvejer at forlade Manchester City foreløbig og flytte til andre hold, og Real Madrid kan muligvis ikke hente spillere i næste sæson. Cancelo har kontrakt med Manchester City frem til 2027 og har en markedsværdi på 65 millioner euro. Spilleren er vokset med stormskridt, siden han kom til Manchester City, og spilleren er nu en af ​​de bedste bagspillere i VM.

I denne sæson har Cancelo, som bærer en fodboldstøvler uden snørebånd i formelt jakkesæt, repræsenteret Manchester City i 18 optrædener i alle turneringer, scoret 2 mål og gennemført 5 assists. Spilleren og Bernardo Silva har været den mest fremhævede spiller hidtil i denne sæson, og hans betydning for Guardiolas hold kan ikke overvurderes.

Skriv et svar