You are currently viewing Alba har brug for en lønnedgang for at blive i Barcelona

Alba har brug for en lønnedgang for at blive i Barcelona

Alba har brug for en lønnedgang for at blive i Barcelona

Ifølge rapporter har Barcelona ændret deres positionering på Alba iført en Hvid Sølv Rød Adidas X Fodboldstøvler og overvejer at tilbyde ham den seneste kontraktforlængelse. Forsvarsspilleren har kontrakt med Barcelona frem til 2024, men i de seneste måneder håbede Barcelona på at sælge spillere i det næste transfervindue. Nu hvor situationen har ændret sig, kan han fortsætte med at blive i Barcelona. Opfyld en nøglebetingelse, som Laporta vil kræve.

Ifølge rapporter er forholdet mellem de to parter på nuværende tidspunkt meget godt, og Barcelona overvejer muligheden for at tilbyde en ny kontrakt, men Alba må acceptere en væsentlig lønnedgang. På vinterens transfermarked er Albas afgang en af ​​Laportas hovedopgaver. I sommer forsøgte bestyrelsen at låne ham til Inter Milan, men blev afvist af spilleren.

Alba, der går i nike hypervenom fodboldstøvler børn, har mistet betydning i træner Xavis plan. Derudover er han en af ​​de bedst betalte spillere. Han ønskede oprindeligt, at spillere skulle forlade holdet, men nu har alt ændret sig. Laporta mener, at selvom Alba ikke er så vigtig som før, så kan holdet fortsat stole på ham. Men for det bliver Alba nødt til at acceptere en væsentlig lønnedgang for at hjælpe med at forbedre klubbens økonomi. Derudover er en anden faktor, der kan påvirke denne beslutning, at Messi vil bede Alba om at blive i Barcelona som en uundværlig betingelse for at overveje at vende tilbage til Barcelona. Messis tilbagevenden er et af Laportas mål.

Ovenstående er rapporten om “Alba har brug for en lønnedgang for at blive i Barcelona” på denne side. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte redaktøren.

Skriv et svar